Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INVERTER. ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


Τεχνολογία Inverter για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και οικονομία

 ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ INVERTER

 Στα κλιματιστικά μηχανήματα που λειτουργούν με τεχνολογία Inverter μεταβάλλεται η συχνότητα λειτουργίας του συμπιεστή. Με τον τρόπο αυτό μεταβάλλεται η απόδοση του μηχανήματος σε μια ευρεία κλίμακα, ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου. Σαν συνέπεια έχουμε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:


1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Το κύκλωμα Inverter αυξάνει την απόδοση του μηχανήματος για αποτελεσματικότερη ψύξη ή θέρμανση. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε περιπτώσεις που έχουμε ακραίες συνθήκες λειτουργίας, όπως τις πολύ κρύες ημέρες του χειμώνα, μεγάλη συγκέντρωση κόσμου το καλοκαίρι κλπ.

2. ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Χάρη στη δυνατότητα μεταβολής της απόδοσης του μηχανήματος ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, ο χρόνος που απαιτείται για να φτάσουμε στην επιθυμητή θερμοκρασία είναι πολύ μικρότερος σε σχέση με αυτό ενός συμβατικού μηχανήματος.
Η συσκευή Inverter αρχικά ξεκινάει τη λειτουργία της με τη μέγιστη απόδοση, ώστε να φτάσουμε γρήγορα στην επιθυμητή θερμοκρασία. Στην συνέχεια, χαμηλώνει την λειτουργία του συμπιεστή, η οποία ρυθμίζεται έτσι ώστε η θερμοκρασία του χώρου να παραμένει συνεχώς σταθερή.


 3. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Οι συσκευές Inverter, μόλις φτάσουμε στην επιθυμητή θερμοκρασία, μπαίνουν σε λειτουργία συντήρησης. Στη κατάσταση αυτή η εξοικονόμηση ενέργειας είναι σημαντική. Η κατανάλωση ρεύματος μειώνεται ακόμη περισσότερο επειδή δεν έχουμε ξεκινήματα-σταματήματα του συμπιεστή. Η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται μπορεί να φτάσει στο 52% σε σχέση με ένα συμβατικό μηχάνημα.


ΠΗΓΗ:zampa.gr



Electrical - Clima Service. 
20 Χρόνια Εμπειρία. Επισκευή πάσης φύσεως βλαβών στα ηλεκτρολογικά και στο κλιματισμό. Πιστοποιητικά ηλεκτρολόγου για την ΔΕΗ. 82 € + ΦΠΑ.. Συντήρηση κλιματιστικών 25 € + ΦΠΑ.. Άμεση εξυπηρέτηση. : ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ. : ΤΗΛ.: 215 5405367 ΦΑΞ.: 215 5405367 - ΚΙΝ.: 697 7209637 - 697 2400418