Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Οι λαμπτήρες LED έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσης
Εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού
Οι λαμπτήρες LED έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, από 20.000 έως 45.000 ώρες, σε σύγκριση με τους αντίστοιχους πυράκτωσης και αλογόνου που κυμαίνονται από 1.000 έως 2.000 ώρες. Παράλληλα, δεν εκπέμπουν υπέρυθρη και υπεριώδη ακτινοβολία και παρέχουν άμεσο άναμμα. Χρησιμοποιώντας λαμπτήρες LED προστατεύετε το περιβάλλον, λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ενώ δεν περιέχουν υδράργυρο και μόλυβδο.

Οι εφαρμογές των λαμπτήρων και των φωτιστικών LED αυξάνονται διαρκώς, ενώ παράλληλα είναι αλματώδης η αύξηση του αριθμού των ιδιωτών και επαγγελματιών που χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία, για να εξοικονομήσουν ενέργεια και να βελτιώσουν το φωτιστικό αποτέλεσμα.

Ο φωτισμός LED είναι από τα πιο συναρπαστικά προϊόντα που έχουν παρουσιαστεί στον χώρο του κτηρίου εδώ και χρόνια, και δείχνει να έχει ένα ακόμα λαμπρότερο μέλλον. Η παραγωγή των φωτισμών LED (Light Emitting Diode) έγινε εφικτή μέσω της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί ημιαγωγούς για να μετατρέψει τον ηλεκτρισμό σε φως.

Μερικές ιδέες για φωτισμό LED στο σπίτι σας :

Εξωτερικός φωτισμός: τα LED είναι ιδανικά για τον εξωτερικό φωτισμό του σπιτιού σας, εξαιτίας της χαμηλής φωτεινότητας που μπορούν να παρέχουν. Οι ταινίες LED είναι τέλειες για την ευθυγράμμιση προεξοχών, ενώ ο ευθύς, παράλληλος φωτισμός είναι μια εξαιρετική επιλογή για προβολή ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών λεπτομερειών.

Ντουλάπια και κουζίνες:  οι ταινίες LED είναι μία έξοχη λύση για κρυφούς φωτισμούς σε ντουλάπια, την ανάδειξη του πάνω μέρους των ντουλαπιών, ενώ είναι επίσης ιδανικές για να φωτίσουν επιφάνειες κοπής και πάγκους κουζίνας.

Ειδικός φωτισμός: Είτε θέλετε να τονίσετε τον αγαπημένο σας πίνακα, είτε να δώσετε μια απαλή λάμψη γύρω από τις σκάλες για τις νυχτερινές ώρες, ο φωτισμός LED είναι και πάλι ιδανικός.
ΠΗΓΗ:kafkas.gr